Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Peruutusoikeus koskee myyntikuntoisia tuotteita myyntipakkauksineen. Mikäli tuote on viallinen vaihdamme sen uuteen.

Peruutusoikeus ei koske mittatilauskorsetteja, eikä vaatteita jotka on selkeästi otettu käyttöön pelkän sovittamisen sijaan.

Kuinka toimia jos haluat perua kaupat

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, sähköpostilla tai puhelimella). Mikäli ilmoitatte peruuttamisesta palautelomakkeella, ilmoitamme teille viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Palautettavasta tuotteesta saa myyntihinnan takaisin tilisiirtona 14 vuorokauden kulueesa palautuksesta. Asiakas itse vastaa palautukseen liittyvistä postikuluista. Emme lunasta lähetystä mikäli asiakas on lähettänyt paketin maksamatta postikuluja. Voit myös halutessasi vaihtaa palautettavan tuotteen toiseen, mutta tästä on sovittava ennen palautusta.

Palautus tapahtuu postittamalla tuote yrityksen osoitteeseen. Liitä mukaan lähetykseen, joko täytettty peruuttamislomakkeemme tai mikäli tämä ei ole mahdollista, vapaamuotoinen kirje. Kirjeestä tulee ilmetä seuraavat asiat

-Asiakkaan yhteystiedot
-Tilinumero rahojen palautusta varten tai mikäli kyseessä on ennakkoon sovittu vaihto, vaihdettavan tuotteen tiedot.
-Alkuperäisen tilauksen tiedot (tilausnumero, tilauspäivämäärä ja päivä jolloin tilaus on saapunut perille)

Korsetin mukautuminen kehoon

Korsetin käyttäjän tulisi ottaa huomioon, että juuri ostettu korsetti ei vastaa pitkään käytössä ollutta korsettia käyttömukavuudeltaan. Ennen kuin teet päätöksen haluatko palauttaa tuotteen, kannattaa harkita voiko käytön epämukavuus johtua siitä että korsettiin totuttautuminen vie oman aikansa. Ennen ensimmäisen korsettisi käyttöönottoa kannattaa tutustua tarkemmin laatimaamme korsetin käyttäjän oppaaseen. Huomioi kuitenkin että mikäli otat korsetin käyttöön, pelkän sovittamisen sijasta, menetät palautusoikeden.